×
En del av Stockholms stad
Vällingby

Frågor & svar

HUR BOKAR/KÖPER JAG BILJETTER TILL FÖRESTÄLLNINGARNA I VÄLLINGBY?

Snabbast och enklast är att boka och betala här på webbplatsen. Du kan själv skriva ut dina biljetter eller få dem som mobilbiljett.

Det går också att köpa biljetter i vår biljettautomat eller i biljettkassan vid Sergels torg eller i biljettkassan i Vällingby som öppnar en timme innan föreställning.Vid köp av biljetter med kontanter ber vi dig att vända dig till biljettkassan vid Sergels torg.

När du gjort en bokning på webben måste den hämtas ut och betalas senast fyra veckor innan evenemangets start, om bokningen inte är uthämtad och betald fyra veckor innan släpps den åter till försäljning.    

Har du problem med din bokning kan du kontakta kundtjänst via e-post eller på telefonnummer 08-506 20 200.

ÖPPETTIDER?

Vällingbys foajé är öppen och bemannad en timme innan föreställningarna samt under övriga schemlagda aktiviteter. 

FINNS DET ETT CAFÉ?

Kafé Trapphuset severar mindre rätter, fika och dryck innan och under våra föreställningar. Vill du komma i kontakt med Kafé Trapphuset? Maila trapphusetcafe@gmail.com Följ deras instagram här.

OM JAG GLÖMT KVAR NÅGONTING? 

Om du har glömt något när du var här kan du  maila oss  så hjälper vi dig.

HAR DU SYNPUNKTER?

Vi strävar alltid efter att ditt besök som publik ska bli så bra som möjligt. Det är därför intressant att höra vad du tyckte var bra eller mindre bra. Vill du hjälpa oss med det? Skicka gärna en kommentar till oss .