×
En del av Stockholms stad
Teater

Arkiverat evenemang:

Stockholm revolutions: berättarcafé


måndag 23 september 2019
Under Fontänen • Fri Entré


Är du klimataktivist? Eller skrev du på Bensinupproret? Var du på Tahrirtorget? Eller har du anmält chefen för trakasserier? Har du försökt ändra systemet? Eller kanske ditt eget liv?

Den 23 september är alla stockholmare välkomna till ett öppet berättarcafé Under Fontänen på Sergels torg för att dela med sig av sina historier. Berättelser som hösten 2020 blir pjäs på Klarascenen, då Kulturhuset Stadsteatern flyttat tillbaka till Sergels torg.

Konferencier för kvällen är skådespelaren Robert Fux.

Fri entré, inklusive fika. 

I mindre grupper samtalar vi om frågor som rör tema Revolutioner. Kanske väcks redan nu lusten att berätta om något som hänt? Historierna samlas upp av en värd vid varje bord och antingen väljer du att själv berätta under kvällen eller så kanske din berättelse blir en del av teaterföreställningen längre fram.

Det blir uppträdande från scenen med Robert och en så kallad Open mic, där de som vill får gå upp och berätta sin historia.

Kan eller vill du inte komma men sitter på en spännande berättelse – skicka en kort beskrivning till stockholmrevolutions@gmail.com!
Vi besvarar alla mejl.

TeaterFri entré • Under Fontänen