×
En del av Stockholms stad
Teater
Chefen. Urpremiär 17 april 2020 på Årsta Folkets Hus Teater.
Foto: Matilda Rahm

Arkiverat evenemang:

Chefen


Årsta Folkets Hus Teater


Den nyblivna mellanchefen Jenny längtar efter något omstörtande. Hon vill driva igenom storslagna visioner på det stora företaget. Men snart sugs hon in i nästintill obegripliga maktspel i den stenhårda chefshierarki som råder. Likt en blodig maffia släntrar cheferna mellan lunchrestaurangen och mötesrummen. Och ur företagets dunkla djup bubblar känslokladd, kött och tjafs upp som inte alls ryms i de mallar och system som hon ska jobba efter.

Vad den duktiga mellanchefen Jenny dessutom inte anar – är att hon själv på ett snuskigt, smutsigt sätt ska bli orsak till sin egen undergång.

Chefen är ett absurt, komiskt och mörkt kontorsdrama om våra innersta begär. En surrealistisk samtidsskildring på managementspråk. Det handlar om kroppar och kostymer, om att dominera och domineras. Och om porriga skräpmail, uppfuckade powerpointpresentationer och medarbetarsamtal från helvetet.

Produktionen är en samproduktion mellan Riksteatern och Kulturhuset Stadsteatern med urpremiär vid Kulturhuset Stadsteatern.

Information till våra besökare med anledning av coronaviruset

Beslut har idag (16 april 2020) fattats om att ställa in den publika verksamheten för resten av säsongen. Kundtjänst kommer att kontakta alla som berörs av denna förändring. Vi har nu en tillfällig förändring i våra köpvillkor: biljetter kan bytas mot annat datum eller presentkort fram till samma dag som evenemanget äger rum.

Information till våra besökare med anledning av coronaviruset >


2020 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Årsta Folkets Hus Teater är en av våra spelplatser under 2020. Läs om våra nya spelplatser 
här.

Chefen. Urpremiär 17 april 2020 på Årsta Folkets Hus Teater.

Information

Scen

Årsta Folkets Hus Teater

Premiär

17 april 2020

Pris

  • Ordinarie:300 kr
  • Stud. från 26 år:270 kr
  • Pensionär:270 kr
  • Scenpasset:270 kr
  • Ung under 26 år:100 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Teater

Just nu inga föreställningar inlagda
Biljetter