×
En del av Stockholms stad
Teater
Marionetteatern Skåpet

Inför ditt besök

Vad roligt att du vill besöka Marionetteatern!                                  

Marionetteatern har en egen scen i Kulturhuset Stadsteatern som lätt känns igen på det stora glasskåpet utanför, med dockor från både egna produktioner och andra delar av världen.

Hitta hit

Marionetteatern hittar du på våning 3 i Kulturhuset Stadsteatern. Närmaste T-bana eller buss har hållplats Sergels torg.

vår foajé

I vår  foajé finns det möjlighet att hänga av sig ytterkläder och skor, besöka toalett och kanske läsa en boka innan ni släpps in i salongen och teatern börjar. Dörrarna till foajén öppnas ca tjugo minuter innan föreställningen. Vi släpper in publiken i salongen strax innan föreställningsstart.

Teatersalongen

Marionetteatern har 20-70 onumrerade platser, beroende på vilken föreställning vi spelar. Sittplatserna är vanligtvis i gradäng med bänkrader och långa dynor.

BARNVAGNSPARKERING OCH SKÖTBORD

Vi har ingen barnvagnsparkering på våning 3. Din barnvagn kan du parkera innanför Kulturhuset Stadsteaterns huvudentré på våning Plattan. Ta med egen låsvajer eller köp en i infodisken. Skötbord finns på toaletterna i Foajé 3 och på våning Plattan.

Tillgänglighet

Meddela gärna biljettkassan eller vår publikvärd i förväg om du kommer med rullstol. Publikvärden nås på mobil 072-569 16 51 från ca 60 min innan föreställningens start.

Tillgänglighetsanpassad toalett finns i Foajé 3, strax intill. Säg till publikvärden som kan öppna om den är låst. Marionetteaterns scen har ingen hörselslinga men salongen är liten och publikvärden kan hjälpa dig till en plats som bäst passar dina behov. 

Frågor eller synpunkter

Har du frågor eller synpunkter? Då är du välkommen att höra av dig till oss per mejl på adressen här . Det går också bra att ställa din fråga eller synpunkt till publikvärden i samband med ditt besök.

Välkommen till marionetteatern!