×
En del av Stockholms stad
Skärholmen
Tito och fåglarna

Film i skolan HT19

Skärisbiografen i Kulturhuset Skärholmen är bion för barn och unga med ett filmprogram som utgår från barn- och ungdomsperspektiv. 

Varje termin kan skolklasser i grundskolan och gymnasiet ta del av Skärisbiografens breda filmprogram med kortfilmer, långfilmer, klassiker, sprillans ny film och unika samarbeten med filmfestivaler.

Bokning

Biobiljetter finns att boka för skolklasser och medföljande lärare och kostar 0-20 kr/elev beroende på film, lärare har fri entré. För att boka mejlar du caroline.taracci.nilsson@stadsteatern.stockholm.se

Här kan du önska film 
I programmet finns olika tillfällen där ni kan önska film. Det betyder att kan ni välja en egen film som vi kan boka in åt er. Ni kan även föreslå en av filmerna i vårterminens filmprogram som ni vill se en annan tid eller dag.

Höstterminen 2019

Bioupplevelsen och filmmagin står i centrum när temat Bland människor, monster och makt genomsyrar urvalet av filmerna i höstterminens filmprogram.

Höstterminens filmprogram har skapats tillsammans med filmfestivalerna CinemAfrica, Stockholms Latinamerikanska filmfestival Panoramica och Monsters of Film som gör det möjligt att visa både kortfilm och långfilm med fri entré.

Nu kan du boka biljetter till vårterminens filmvisningar här

DECEMBER

Måndag 2 december
09:15 Lånaren Arrietty
11:30 Srbenka + med förfilmen: Ingen lyssnar

Måndag 9 december
09:15 Tito och fåglarna + med förfilmen: Neil
11:15 Lånaren Arrietty
14:15 Abonnerad

Måndag 16 december
09:15 Tito och fåglarna + med förfilmen: Neil
11:15 Abonnerad: Binti
14:15 Tito och fåglarna + med förfilmen: Neil

Hurra, mer bio för barn och unga!