×
En del av Stockholms stad
Skärholmen

Tillgänglighet

Färdtjänstadress: Bodholmsgången 13, 127 48 Skärholmen

Rullstol: Publikentrén till Kulturhuset Stadsteatern i Skärholmen ligger på markplan så det är lätt att komma in och ut i våra lokaler. Det finns en rullstolsanpassad hiss till scenen.

När du bokar biljett till en föreställning eller ett evenemang, ring kundtjänst 08-506 20 200 och berätta att du har rullstol. Via webben går det inte att boka rullstolsplatser. Ledsagare har alltid fri entré.

Teckentolkning: Vi strävar alltid efter att vid åtminstone ett tillfälle varje säsong erbjuda teckentolkning av våra föreställningar.

Parkering: Det finns fyra parkeringsplatser för personer med nedsatt rörelseförmåga utanför Skärholmens simhall, som ligger mittemot teaterns entré. Adress: Bodholmsgången 10, 127 48 Skärholmen.

Toalett: Tillgänglighetsanpassad toalett finns.

Syntolkning: Om du är intresserad av en syntolkad föreställning kan du höra av dig till oss så undersöker vi möjligheten.

Textade föreställningar: Istället för textning väljer scenen i Skärholmen att teckentolka föreställningar vid vissa tillfällen, det vill säga vi anlitar en eller flera tolkar. Valet är ur ett barn- och ungdomsperspektiv.

Hörhjälpmedel: Har du svårt att höra? Tyvärr har vi inget hörsystem eller slinga. Säg till publikvärdarna innan föreställningen så hjälper de dig hitta en bra plats.

Ljudkänslig: Om du är känslig för höga ljud, be publikvärdarna om öronproppar. De är gratis.

HAR DU ANDRA FRÅGOR? KONTAKTA OSS:

Kommunikationsansvarig, Emma Gouveia Berggren
emma.berggren@stadsteatern.stockholm.se
0739 730 397