×
En del av Stockholms stad
Skärholmen

Frågor & svar

VAD GÖR NI FÖR ATT VI TRYGGT SKA KUNNA BESÖKA ER? 
Här finns information om vad vi gör för att erbjuda er ett tryggt besök: COVID-19

HUR KÖPER JAG BILJETTER ?
Snabbast och enklast är att boka och betala här på webbplatsen. Det går också att kontakta kundtjänst eller köpa biljett på plats.

För att boka biobiljetter för skolklasser, kontakta boka.skarholmen@stadsteatern.stockholm.se.

ÖPPETTIDER? 
Foajén är öppen och bemannad en timme innan och en halvtimme efter föreställningar och filmvisningar för skolklasser. För ordinarie filmvisningar är foajén öppen en halvtimme innan filmstart.

KAN VI ÄTA MATSÄCK PÅ PLATS? 
Vi gör allt vi kan för att minska risken för smittspridning och därmed erbjuder vi just nu inte möjligheten att äta matsäck hos oss. Men vi ser fram emot att välkomna er till längre stunder i vår nya foajé framöver.

OM JAG ÄR FÖRSENAD?
Om du är försenad är det bra om du hör av dig till våra publikvärdar på telefonnummer 0739 730 238 så de vet att du är på väg. Om du kommer med en skolklass är det bra att vara på plats ungefär en kvart innan föreställningen/filmen börjar. Vissa föreställningar har inget efterinsläpp. Filmvisningar kan ha eftersläpp upp till ca 15 min efter att filmen startat.

FINNS DET SERVERING?
Nej, men det finns många ställen att fika och äta på i närheten av Skärholmens torg och i Skärholmens Centrum. Det går bra att ta med fika eller bio-snacks in i biosalongen.

OM JAG GLÖMT KVAR NÅGONTING? 
Om du har glömt något när du var hos oss kan du ringa eller sms:a våra publikvärdar på telefonnummer 0739 730 238 så hjälper de dig.

VEM GÖR VAD OCH VAD FINNS PÅ EN TEATER?
Vi har skrivit en teaterordlista i samarbete med barn från Botkyrka.
Läs här: Teaterordlista (PDF)

VEM GÖR VAD PÅ EN BIOGRAF ELLER FILMINSPELNING?
Här finns en filmordlista med olika termer för att bygga upp ett filmordförråd. Det kan öppna upp för samtal om film.
Läs här: Filmordlista (PDF)

OM JAG HAR SYNPUNKTER ELLER FRÅGOR?
Vi strävar alltid efter att ditt besök som publik ska bli så bra som möjligt. Det är därför intressant att höra vad du tyckte var bra eller mindre bra. Hör gärna av dig till caroline.taracci@stadsteatern.stockholm.se