×
En del av Stockholms stad
Skärholmen

Arkiverat evenemang:

TEMA REVOLUTION


19 mars 2020 18:15
Skärholmen


Berättarsuccén Storydox är tillbaka! Den 19 mars bjuder vi på en föreställning om personliga strider och om att göra mer än vad man vågar – hör berättelser på tema revolution.

Med sitt ärliga tilltal och till synes enkla berättarmagi, är Storydox dokumentära berättarscen en plats för dig som älskar berättelser direkt ur livet.

Varje kväll på Storydox går fem personer upp på scen och berättar avgörande historier ur sina egna liv. Med inspiration från bland annat amerikanska The Moth skapas unika berättarkvällar där ingen historia är den andra lik. En mick, en människa, en berättelse. Och en varm publik som får lyssna och förundras. Varje person som går upp på scen är coachad av professionella storytellers och sceneventet händer bara en enda gång. 

FÖRESTÄLLNING: STORYDOX TEMA REVOLUTION
Datum: 19 mars kl. 18.15
Plats:
Kulturhuset Stadsteatern i Skärholmen

WORKSHOP
Under våren håller Storydox också en gratis workshop för unga 15-19 år på Kulturhuset Skärholmen. 

Gillar du att höra en bra story? Vill du ha hjälp att hitta din egen berättelse? Eller lära dig hur du får andra att lyssna på just dig?

I workshopen DIN STORY skapar vi ett tryggt rum tillsammans där vi lyssnar på varandra. Vi lär ut grunderna i att forma en berättelse och hjälper dig att hitta historier ur ditt eget liv. Inga förkunskaper krävs.

De som vill kommer erbjudas möjligheten att stå på Kul­turhuset Stadsteatern Skärholmens stora scen med sin story, på Storydox föreställning den 19 mars. Men det är också helt okej att delta bara på vår workshop. 

WORKSHOP: DIN STORY
Datum:
29/2-1/3 kl. 13-17
Plats: Kulturhuset Stadsteatern I Skärholmen, ingång från Bredholmstorget.

FRI ENTRÉ! Anmäl dig till fabula@storytelling.se eller skicka ett sms till 073-6001433. Det går också bra att skriva till Storydox på Messenger.

Arrangör: Storydox, Fabula Storytelling
Mer info: storydox.se

Storydox görs av berättarkompaniet Fabula Storytelling och produktionsbolaget Munck, i Samarbete med Kulturhuset Skärholmen.

Information

Scen

Skärholmen

Premiär

27 november 2018

Pris

  • Ordinarie:60 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Skärholmen

2020-03-19
torsdag
18:15
25 Platser kvar
BOKA / KÖP