Pressbilder

Dansare: Fredrik Benke Rydman, Amanda Arin, Daniel Asamoah, Daniel Koivunen, Daniel Gürow Lundkvist, Edin Jusuframic, Ellen Lindblad, Hanna Jansson, Jonna Hökengren, Kenny Lantz, Kevin Foo, Kyra Althén Bergman, Lamin Camara Holmén, Lisa Arnold, Marco Wihlborg, Martin Jonsson, Mia Hellberg, Milena Jacuniak, Pauline Eddeborn, Pawel Krupa, Stacey Aung, Niklas Capel

Fotograf: Håkan Larsson
Bildtext: Stravinskijs Våroffer i koreografi av Fredrik Benke Rydman. Premiär 7 september på Stora scenen. Kulturhuset Stadsteatern 2018.
Användning: Fri publicering med angivande av fotograf och endast i artikel/recension i samband med rubricerat evenemang.
Fotograf: Håkan Larsson
Bildtext: Våroffer i koreografi av Fredrik Benke Rydman. Premiär 7 september på Stora scenen. Kulturhuset Stadsteatern 2018.
Fotograf: Håkan Larsson;
Våroffer
Fotograf: Andreas Lundberg
Bildtext: Våroffer
Våroffer av Fredrik Benke Rydman.
Fotograf: Andreas Lundberg
Bildtext: Våroffer av Fredrik Benke Rydman.