Övriga pressbilder

Bildtext: Kulturhuset Stadsteatern
Användning: Fri publicering med angivande av fotograf och endast i artikel/recension i samband med rubricerat evenemang.
Fotograf: Lennart Johansson
Bildtext: Nedräkning inför återinvigningen av Kulturhuset Stadsteatern, 18 september 2020.
Fotograf: Matilda Rahm
Bildtext: Marionetteatern utanför Kulturhuset Stadsteaterns huvudentré, när huset återinvigdes 18 september 2020.
Fotograf: Petra Hellberg
Kulturhuset Stadsteatern Vällingby
Bildtext: Kulturhuset Stadsteatern Vällingby
Rum för barn