×
En del av Stockholms stad

Lediga tjänster

Kulturhuset Stadsteatern är ett hus för alla stockholmare, öppet alla dagar, unikt ur ett både nationellt som internationellt perspektiv. Kulturhuset Stadsteatern ska vara en angelägenhet för alla stockholmare med yttrandefrihet och den konstnärliga friheten som grund.

Sju konstnärliga uttryck präglar husets utbud – teater, konst/design och mode, film, litteratur, musik, dans och forum/debatt. Därutöver omfattar verksamheten Parkteatern, barn- och ungdomsscenen Skärholmen, scenkonsthuset Vällingby och Kretsteatern. Kulturhuset Stadsteatern har ca 2,5 miljoner årliga besökare. Vid Sergels torg ryms sex teaterscener, ett bibliotek med sex olika profiler, gallerier samt scener för debatt, samtal, dans och musik.

Kulturhuset Stadsteatern är en del av Stockholm Stad och arbetar ytterst på uppdrag av stockholmarna. På Kulturhuset Stadsteatern finns det ca 450 medarbetare i 40 olika yrkesgrupper. Kulturhuset Stadsteatern har som mål att spegla stockholmarna i sin sammansättning av personal. Detta innebär att vi i framtida rekrytering behöver öka mångfalden bland personalen.

Lediga tjänster:

Kulturhuset Stadsteatern söker Planeringschef – Sista ansökningsdag 16 februari

Parkteatern söker Produktionsassistent
– Sista ansökningsdag 1 februari

Parkteatern söker Publikvärdar – Sista ansökningsdag 18 februari

Parkteatern söker Belysningstekniker – Sista ansökningsdag 18 februari

Parkteatern söker Ljudtekniker – Sista ansökningsdag 18 februari 

Parkteatern söker Scenmästare – Sista ansökningsdag 18 februari 

Parkteatern söker Teatertekniker – Sista ansökningsdag 18 februari 

Spontanansökan:

Du är varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till ansokan@stadsteatern.stockholm.se. Skicka CV + personligt brev, var tydlig med vilken typ av tjänst du är intresserad av.

Praktik

De praktikanter vi tar emot ska gå en eftergymnasial utbildning, där praktiken ingår i utbildningens kursplan. Vi prioriterar de som går en utbildning som passar vårt rekryteringsbehov. I begränsad omfattning tar vi även emot praktikanter via Stockholms Stads arbetsmarknadsförvaltning. Hör av dig till ansokan@stadsteatern.stockholm.se

Examensarbete:

Är du intresserad av att skriva din uppsats eller göra ditt examensarbete i samarbete med Kulturhuset Stadsteatern? Examensarbeten och uppsatser på Kulturhuset Stadsteatern genomförs alltid utifrån bolagets behov. Ett examensarbete på Kulturhuset Stadsteatern ger dig nya idéer och perspektiv samtidigt som det bidrar till din personliga utveckling. Vi hoppas förstås att du också ger oss nya idéer och att vi får ett examensarbete som bidrar till vår utveckling. Du är varmt välkommen att höra av dig till ansokan@stadsteatern.stockholm.se Berätta vilken typ av ämne du vill fördjupa dig inom och vad du vill arbeta med längre fram. Med din ansökan bifogar du ett personligt brev och CV.

Prao:

Kulturhuset Stadsteatern har inte möjlighet att ta emot elever från årkurs åtta eller nio för PRAO.

Fackliga representanter:

Teaterförbundet Lokalavdelning 3 har ca 350 medlemmar på Kulturhuset Stadsteatern. Akademikerföreningen representerar alla som är medlemmar i ett SACO-anslutet fackförbund (huvudsakligen DIK).

Kontaktpersoner

Urban Riismark (Teaterförbundet) 
urban.riismark@stadsteatern.stockholm.se +46 739-730 347

Petter Zerpe (Akademikerföreningen)
petter.zerpe@stadsteatern.stockholm.se +46 72-316 05 08