×
En del av Stockholms stad
Musik
Raul Midón
Foto: Blair Allen

Arkiverat evenemang:

Raul Midón


söndag 24 maj
Nalen •


Raul Midón är gitarristen som enligt The New York Times kan förvandla sin gitarr till en orkester och sin röst till en kör. Född och uppvuxen i New Mexico började han sin karriär som sångare i olika latinamerikanska världstjärnors band, där ibland artister som Shakira, Julio Iglesias och Alejandro Sanz.

Konserten 23 maj 2020 är tyvärr inställd men ny chans att se Raul Midón ges 23 april 2021. Nalen informerar om att köpta biljetter ska återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället. Biljetter till den nya konserten släpps 20 april kl. 09:00 på denna sida >

Sedan han lanserade sin solokarriär har han blivit flerfaldigt grammynominerad för sin musik och jobbat med några av musikvärldens största namn som Stevie Wonder och Jason Mraz. Den 24 maj kommer han till Nalen Klubb för en intim spelning, missa inte en unik chans att se denna stjärna på scen!


2020 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2020. Läs om våra nya spelplatser här.