×
En del av Stockholms stad
Musik

Arkiverat evenemang:

Lettuce

Konserten är inställd


fredag 13 mars
Inställd •


Vi beklagar att behöva meddela att konserten med Lettuce den 13 mars på Nalen ställs in. Lettuce har beslutat att avbryta sin turné p.g.a. USA:s nya flygrestriktioner.

Kontakta Nalen för återbetalning av biljetter. Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället. Läs mer här >

I över två decennier har Lettuce gett nytt liv åt funkscenen med sina soulfulla grooves och hip-hop inspirerade takter. Med musik som rör sig mellan genrer som funk, soul, jazz och mer experimentella beats.

I det senast släppta albumet Elevate fortsätter Lettuce att röra sig inom funken och hiphopen, men utforskar även mer progressiva vibes inspirerade av Pink Floyd, the Grateful Dead, Eno och Miles Davis. Under 2020 ger sig bandet ut på en omfattande Europaturné och gör sitt enda Sverigestopp på Nalen den 13 mars.

Medlemmar:

Adam Deitch: trummor, percussion
Adam "Shmeeans" Smirnoff: gitarr
Erick "Jesus" Coomes: bas
Ryan Zoidis: saxofoner
Eric "Benny" Bloom: trumpet
Nigel Hall: sång, Hammond B-3 och keyboards

Nalen Klubb 
Dörrar: 20:00
Konsertstart: 21:00
18 år
Denna konsert är stående. 


2020 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2020. Läs om våra nya spelplatser här.