×
En del av Stockholms stad
Musik
Lekisjazz

Arkiverat evenemang:

Lekisjazz

Klara, färdiga, konsert!


22 mars 2020 13:00
Årsta Folkets Hus Teater


Jazz för barn

Lekisjazz gör musikgenren jazz begriplig för barn. Efter slutsålda konserter på jazzklubben Fasching och Kafé Klara intar nu Lekisjazz Årsta Folkets Hus Teater. Vi får följa med in i ett magiskt skafferi, hjälpa ett gäng insekter att demonstrera och självklart – gå på krokodilfest. 

Bandet är mitt uppe i inspelningen av sin tredje skiva och kommer dessutom bjuda på minst en rykande färsk hit. Välkommen på en konsert där ingen vill sitta still!

Lekisjazz består av Karin Fredriksson och Elin Trogen som live spelar tillsammans med femmannabandet Krokodilorkestern. Med en dresscode som vittnar om en förkärlek till tidig New Orleans-jazz, en grön krokodil på gitarr och en repertoar med svängiga, välproducerade jazzlåtar lämnar de sällan sin publik oberörd, vare sig barn eller deras föräldrar.
2020 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Årsta Folkets Hus Teater är en av de platser där vi dyker upp under 2020. Läs om våra nya spelplatser här.

Information

Scen

Årsta Folkets Hus Teater

Speltid

0:50 h, ingen paus

Pris

  • Ordinarie:95 kr
  • Barn:95 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik, Barn, Årsta Folkets Hus Teater

2020-03-22
söndag
13:00
68 Platser kvar
BOKA / KÖP