×
En del av Stockholms stad
Dans

Arkiverat evenemang:

Sprallen på Sergels torg

Inställt t.o.m. 22 december!


22 september - 29 november 2020
Våning 1 • Fri Entré


Sprallen har blivit en etablerad och självklar plats i Stockholm sedan uppförandet för fyra år sedan. Att socialdansa utomhus är kanske ett av våra äldsta och käraste nöjen och Sprallen samlar, mitt i Stockholm, med stor framgång människor som älskar dans.

Nu bjuder Sprallen upp till dans i en unik satsning i samarbete med Kulturhuset Stadsteatern.

Mellan 22 september och 29 november har du möjlighet att fortsätta säsongen med oss i en rad olika dansstilar på en tidsenlig dansbana inomhus.

Vi har med oss DJ Hank Hipshot med Lindyhopklubben P-Tzz-Dah, Tango 08, Queersalsa Stockholm och Zouk Society Stockholm in i höstsäsongen.

Tisdagar kl. 18-22

P-tzz-Dah
Lindyhop-tisdagar till vintage afroamerikanskt sväng 30- till 50-tal.

Onsdagar kl. 18-22

Tango08
Tango för alla – alla är välkomna!

Torsdagar kl. 18-22

Queersalsa
Båda dansrollerna – tusenfaldig lycka!

Fredagar kl. 18-22

Dance Elements
Genom den sensuella pardansen Zouk får du lära dig att dansa uttrycksfullt och häftigt med hela kroppen i fokus.

Se Sprallens facebooksida för samtliga event >

Det är en utmaning att hålla dansen levande under en pågående pandemi, och vi som arrangörer följer löpande alla rekommendationer som ges. Säkerheten för våra deltagare är av yttersta vikt och därför har vi ett antal regler för våra arrangemang som måste följas:

  • Sprallen på Sergels Torg har en begränsning på 50 personer i lokalen och först till kvarn på plats gäller. När lokalen är full informerar publikvärd om detta och vi ber om er förståelse för gällande regler.

  • All aktivitet på dansbanan sker i grupper om maximalt 16 personer, med avstånd på 2 meter mellan deltagarna/paren. Detta betyder att det finns plats för åtta stycken par på dansbanan. Om deltagare väntar utanför dansbanan ska avstånd hållas även där.

  • I dagsläget får riskgrupper inte delta i pardans, det betyder att du som deltagare måste kunna försäkra att du inte tillhör riskgrupp och att du är helt symptomfri för att kunna delta i aktivitet på dansbanan.

  • Vid aktivitet med pardans görs inga partnerskiften, deltagare dansar med samma partner under hela aktiviteten.

I övrigt gäller Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Varmt välkomna!

DansFri entré • Våning 1