×
En del av Stockholms stad

Klassbesök

Vår önskan är att ge upplevelser och väcka läs- och skaparlust.  Vi erbjuder kostnadsfria besök där ni får tid att utforska vårt bibliotek och låna våra böcker. Ni får matnyttig information om Lava och vår verksamhet. Ni får också information om våra olika workshops och programverksamheter och vi presenterar det som finns att prova på i verkstaden och i biblioteket.

Ett besök tar cirka 60 min.

INFÖR BESÖKET

Se gärna till att alla har bibliotekskort i Stockholms stad, alternativt att eleverna lånar på era lärarkort. Det kan ordnas hos oss om ni inte redan har ett. Tala om för eleverna att de gärna får berätta om sina intressen och önskemål kring läsning och böcker. Vi har inga begränsningar eller hinder för vad man får läsa eller låna.

Det är också bra för oss att veta om någon läser på andra språk än svenska. Om det finns elever som läser talböcker kan vi registrera och informera om egen nedladdning. Då behövs ytterligare en blankett som finns att skriva ut här.

Gruppstorlek: 15 elever
Tid: tisdagar och torsdagar kl. 09:00–10:00
Ingen kostnad!

SÅ HÄR BOKAR DU ETT BESÖK

Fyll i nedanstående information och maila tillbaka till oss så tar vi kontakt med er och bekräftar ert besök. Anmäl intresse >

Skolans namn:
Namn och mail, telefon till dig som är bokningsansvarig:
Årskurs och eventuell inriktning:
Önskat datum och tid.
Särskilda behov:

Det går även bra att boka skolbesök genom telefon: 08-506 20 180.

Välkommen!