×
En del av Stockholms stad

Ljudverkstan

Ljudverkstan kommer tyvärr inte finnas kvar efter 18 november 2018 när Lava flyttar ut till sin tillfälliga lokal Under fontänen. Självklart så planerar vi att återbygga Ljudverkstan när vi flyttar tillbaka år 2020. Vi förstår att detta är en väldigt lång tid att vänta för er som idag spelar in, podcastar och DJ-ar i Ljudverkstan.

I våra tillfälliga lokaler under fontänen kommer vi från och med 7 januari 2019 kunna erbjuda två bokningsbara datorer för ljud-och bildredigering i det öppna rummet. Tyvärr så kommer den inte gå att spela in med mikrofon och vi kommer heller inte kunna erbjuda möjligheten att boka DJ-utrustning.

För er som vill spela in podcast eller musik så kommer vi ha ett inspelnings-kit till hemlån. För att låna inspelnings-kitet behöver du bara ett lånekort Om du är under 18 år så behöver du även en blankett med påskrift från målsman. Fråga oss i personalen om blanketten.

Håll utkik på vår hemsida i januari för mer info om bokning av redigeringsdator och lån av podcast-kitet.

Om du har ett musik-, podcast- eller inspelningsprojekt som du vill genomföra medan vår ljudverkstad är stängd kan du få tips och råd om var du kan vända dig. Maila till Deniz på deniz.duvarci@stockholm.se.

Läs mer om flytten här >