×
En del av Stockholms stad

Låna Podcast-kit

På Lava kan du som är mellan 14-25 år låna utrustning för inspelning av podcast. Du reserverar genom att ringa till Lava under ordinarie öppettider (måndag–fredag 14-19, lördag–söndag 11–17) på telefonnummer: 08-506 201 80.

Du kan låna kitet som längst i två veckor. Om du är osäker på hur du använder utrustningen så kan du maila deniz.duvarci@stockholm.se för en kort genomgång.

Utrustningen innehåller en portabel inspelningsapparat, två mikrofoner med bordsfötter och akustik-skärm, två par hörlurar och lite tillbehör.

Du behöver alltså inte ha en dator för att spela in men du kommer att behöva en dator med USB port eller SD-kort läsare för att föra över dina filer efter att du har spelat in. Vi har bokningsbara datorer som du kan använda hos oss för ljudredigering om du inte har en egen.

Boka våra redigeringsdatorer här.

Kitet kommer i en rullbar väska men den kan vara lite otymplig att gå runt med i längre studer. Planera din hämtning och återlämning väl.

OBS! Det går inte att lämna tillbaka utrustningen på andra bibliotek än Lava. Om du inte har hämtat kitet tre dagar efter din reservation har börjat så kan din reservation raderas.