×
En del av Stockholms stad
Miljöbild i Chromo Zones av Shoplifter / Hrafnhildur Arnardóttir. Utställning 18 september 2020–17 januari 2021 i Galleri 3, Kulturhuset Stadsteatern.
Foto: Matilda Rahm

Arkiverat evenemang:

Kära hår ...

Digital poesiworkshop


15 december - 17 december 2020
Lava • Fri Entré


Välkommen till en digital poesiworkshop i två delar med utgångspunkt i utställningen Chromo Zones av Shoplifter, och deltagarnas tankar och känslor om hår.

Workshopen leds på distans av poeten Iman Mohammed och avslutas med en gemensam (och frivillig) uppläsning. Läs mer om uppläsningen här.

För alla 14–25 år. Inga förkunskaper krävs. Gratis! Begränsat antal platser, för anmälan mejla till: estella.burga@stockholm.se. När du fått en plats får du vidare instruktioner om hur de digitala träffarna går till.

Tisdag 15 december kl. 17–19
Torsdag 17 december kl. 17–19

Vi håller oss uppdaterade om och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, därför kan deltagandet behöva ske helt eller delvis hemifrån och kräva egen dator. Vill du vara med men har inte plats eller dator, skriv det i din anmälan så försöker vi hitta en lösning.

Iman Mohammed är född 1987. Hon har gått på Biskops Arnös författarskola och Litterär gestaltning i Göteborg. Hon debuterade i antologin Blå Blixt (2013) och har sedan dess publicerats i flera antologier och tidskrifter. 2020 kom diktsamlingen Bakom trädet ryggar (Norstedts).

LavaUng • Fri entré • Digitalt