×
En del av Stockholms stad
Stora scenen
Foto: Joel Kvarnsmyr

Ombud

Älskar du kultur? Har du ett stort nätverk som också gör det? Bli ombud!

På Kulturhuset Stadsteatern har vi två typer av ombud: scenkonstombud och skolombud, som fungerar som återförsäljare av våra biljetter. Som ombud sköter man enkelt alla sina bokningar via en egen ombudssida här på vår webbplats och biljetterna köps då till ett särskilt scenkonstombuds- eller skolombudspris.

Våra ombud är en viktig del i arbetet med att nå publiken med våra föreställningar och gör ett stort och värdefullt arbete.

Logga in på Min ombudssida >

Skolombud

Genom att bli skolombud kan du som lärare ta med dina elever till vår teater. Som skolombud betalar du 40–240 kronor per biljett. Du kan köpa skolombudsbiljetter till alla våra föreställningar utom Klara soppteater och gästspel. Vi tar emot nya skolombud under hela året.

Läs mer och anmäl dig som skolombud >

Scenkonstombud

Scenkonstombuden finns på arbetsplatser, i föreningar eller i andra nätverk. De är ambassadörer för vår verksamhet och gör ett stort och värdefullt arbete. Vi sätter självklart värde på att våra ombud har ett genuint intresse och engagemang för Kulturhuset Stadsteaterns verksamheter. Scenkonstombuden har ett säljkrav på sig.

Vår möjlighet att ta emot nya scenkonstombud är dock begränsad till två gånger per år, 1 juli resp. 1 januari. Idag är antalet ombud ca 200 st.

Läs mer och ansök om att bli scenkonstombud >