×
En del av Stockholms stad
Musik
Min Stora Sorg
Foto: John Artur

Arkiverat evenemang:

Min Stora Sorg


Studion


Min Stora Sorg (Anso Lundin) har varit en självklar del på den svenska pophimlen sedan det hyllade debutalbumet MVH Anso, M$$ 2013. Sedan dess har hon släppt ytterligare ett album, turnerat runt om i landet och samarbetat med artister som Ji Nilsson, Silvana Imam och Simon Emanuel. 

Min Stora Sorg har slagit sig fri från strukturerna i musikbranschen för att släppa sitt tredje album helt på egen hand, det konceptuella albumet BITCH LOVER CHILD MOTHER SINNER SAINT
 
– Soundmässigt så har jag försökt likställa det nya albumet med ett barn. Att jag burit det själv och att när det ska bli ett färdigt, bra och älskat album så behövs det ett kollektiv runt det. Albumet behöver fler vuxna än mig liksom. Det är ett heltidsjobb att få allt att gå ihop. Men av allt arbete och allas engagemang och kärlek så blir det ett starkt, älskvärt, självständigt och modigt album, säger Min Stora Sorg.


 
Min Stora Sorg är förutom musiken även det starka visuella artisteriet. Tillsammans med Daniel Åkerström-Steen och John Artur jobbar Anso Lundin i ett konstnärligt team som bygger Min Stora Sorgs värld i bild som ger lyssnaren ytterligare en dimension av Min Stora Sorg.


18-årsgräns
Endast ståplats

Information

Scen

Studion

Speltid

1:10 h, ingen paus

Premiär

23 februari 2018

Pris

  • Ordinarie:150 kr
  • Ung under 26 år:100 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik, Studion

Just nu inga föreställningar inlagda