Seriegatan på Bokbordet Stockholm

söndag 19 augusti
Drottninggatan • Fri Entré

Den 19 augusti är det åter dags för den årliga Seriegatan där Serieteket med vänner säljer serier till fyndpriser!

"Världens längsta bokbord" byter i år namn till "Bokbordet Stockholm" och flyttar längre upp på Drottninggatan samt Norra Bantorget med omnejd. Delen som kallas för "Seriegatan" finns emellertid kvar som på sin traditionella plats vid Kulturhuset Stadsteaterns gavel på Drottninggatan.

Serieteket säljer en mängd utgallrade serieböcker och konstböcker, mest begagnat men även en hel del nytt. Våra redan från början låga fyndpriser går stadigt ner under dagen. OBS! I år har vi extra mycket godsaker av alla de slag p.g.a. den kommande tillfälliga utflytten från Kulturhuset. Svenska serier, manga, superhjältar, realism, klassiker och mycket annat! [Vi har Swish!]

Övriga medverkande aktörer på årets upplaga av Seriegatan är:

Comics Heaven
Home Made Comics
Hög av serier
Nafs(k)
Mats Olsson (ej Comics Heaven)
Sanatorium Förlag
Seriefrämjandet Stockholm
Svenska Superserier
Serieskaparna Stef Gaines, Jenny Hannula, Lisa Medin och Jesper Nordqvist

Arrangör: Serieteket med stöd av Stockholms Kulturfestival.

Samtidigt pågår utställningen Draw the Line på Serieteket/Kulturbiblioteket.

I anslutning till Seriegatan arrangerar Ola Hammarlund sin populära stadsvandring Stockholm i serier klockan 15.00.

Serieteket • Fri entré